Vallensbæk Håndbold

– Et sjovt sted at spille håndbold

Vallensbæk Håndbold - – Et sjovt sted at spille håndbold

Vallensbæk Håndbold vil også være ”Street”

Vallensbæk Håndbold har sat sig for at udbrede sporten, bl.a. ved at tage ud på de lokale skoler og vise at håndbold kan være andet end harpiks klistrede bolde i sportshaller.

Et af de nyere tiltag indenfor håndbolden er streethåndbold, som kan spilles alle steder og af alle.

Street håndbold spilles med en blød bold og uden de almindelige håndboldregler. Street håndbold egner sig derfor rigtig godt til spil i skolegården, i parker, på villavejen og andre steder hvor man kan mødes og have det sjovt.
Street håndbold fokuserer på bold, leg, bevægelse og den god oplevelse frem for konkurrence med vindere og tabere.

nordeafonden_logo_payoff_black_rgbVallensbæk Håndbold har søgt om- og fået bevilliget penge fra Nordea fonden, med henblik på at udvide kendskabet til håndbold via Street håndbold på kommunens skoler.

Street håndbolden er i øvrigt også blevet en vigtig del af den almindelige håndboldtræning i Vallensbæk, fordi det spilles på små baner, og det giver et tempofyldt spil med mange afslutninger, og hvor spillerne er nødsaget til at flytte sig for hinanden fordi den bløde Street håndbold ikke egner sig til driblinger.

Vi er rigtig glade for at Nordea Fonden har valgt at støtte op om projektet, og vi ser frem til at møde en masse glade børn og indvie dem i håndboldens verden.

nordea_check_overrakt

I forbindelse med Festlig Fredag havde vi besøg af flere børn som prøvede kræfter med street håndbolden, og ved samme lejlighed fik vi overrakt checken fra Nordea Fonden

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*